Doberek

Czołem ekipa,
świetna strona, świetne relacje, miło poczytać fachowców.
Użytkujemy zmodyfikowany G3Ferrari, pieczywo (i wszystko inne co się da) robimy sami, bo to mega relaks a przy okazji wiemy co i jak :)

Moje doświadczenia trudno spisać, bo zazwyczaj robię "na oko, smak i dotyk", stosując się do podstawowych zasad.

Przymierzam się do wymurowania swojego pieca ogrodowego - takim tropem tutaj trafiłem.
Będę robił "jak mnie cegły i zaprawa poniosą", ale wiele dobrych rad tutaj przeczytałem i skorzystam. Dzięki.

powodzenia i pozdrowienia
Jarek

Witam kolejnego miłośnika domowych wypieków. Bardzo mi się spodobał pomysł "budowania jak cegły poniosą". Może z tego wyjść coś oryginalnego, ale warto poczytać relacje kolegów, by uniknąć błędów.

Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji.